webshop

 

 

 

LillHägna's FaceBook

 

LillHägna

-  

 

 

 

 


 
 

Lucaz

Lucaz är en Jack Russell Terrier på ca 16 månader som jag själv fött upp. Denna lille grabb var den lugnaste i kullen. Han fick ett hem och efter ca 6 månader förstod jag att allting inte stod rätt till och hämtade hem honom igen.

Han sprang i hela 6 dagar fram och tillbaka dygnet runt här hemma, sa man hans namn sprang han och gömde sig, han kunde inte vara stilla 1 minut, och han överreagerade på precis allt, var han glad var han maniskt glad, rädd=totalt panikslagen.....ja han hade inte haft det lätt. Han kunde inte vara lös, han fick panik, han stressade så mycket hela dygnet att han inte kunde sova, han fick inflammation på tonsillerna pga av stressen, han kunde inte vara ensam hemma, inte ens med mina andra hundar och jag började undra om avlivning inte var det bästa i alla fall. På den sjunde dagen åt han en halv deciliter torrfoder och jag förstod att vi var på rätt väg. Vi kämpade och kämpade i flera månader, till slut gav jag upp, jag visste inte vad jag skulle göra, stressblockeringarna som gjorde att han inte visste vad han gjorde kom allt oftare och situationen blev ohållbar.

Men då dök Monika upp i mitt liv, en djurkommunikatör som tipsade mig om Ro kompositum extra....jag var lite skeptisk först för jag hade redan testat en örtblandning men sa att jag inget hade att förlora på det så jag testade och det var bland det bästa beslut jag någonsin gjort i mitt liv!

I dag går han på 3 mått i stället för 1 mått som är rekomenderat. Han har också avslutat sin andra kur och vi har nu uppehåll en vecka för att se vad som händer. Och han är en ny hund! Han är lugn, stressar inte kan till och med ligga och snarka i knät en hel timme nu! Han kan gå lös, han kan till och med vara helt ensam nu hemma och han följer ofta med mig ut när jag rider. Ro kompositum räddade min hund från avlivning genom minska han stress och ta bort hans stressblockeringar samt agrissioner. Utan detta hade han aldrig hittat sig själv och alla som dömde ut honom för den han var kan inte annat än erkänna att det fungerade med Ro kompositum extra.

Tack för att ni finns så jag kunde behålla min hund och han mår bra igen!

Malin


Zeeke är en Frieser och kommer från Holland. Han har under en lång tid besvärats av problemmage samt haft magsår och mycket gasig mage. Då magsåret behandlats med veterinärmedicin blev han tillfälligt bra men problemen återkom. Friesern är en mycket känslig häst och kan lätt drabbas av inre stress utan egentligen synbar anledning. Började ge honom Mag-kompositum och redan efter en veckas behandling märktes en stor förbättring på honom. Gasigheten och hans grinighet var även borta och han mådde bra och var harmonisk och samarbetsvillig igen. Han har fått Mag-kompositumet nu i sex veckor och han mår så bra nu. Jag kommer alltid ha en burk Mag-kompositum hemma för att kunna ge honom vid tillfälliga magbesvär och jag är mycket nöjd med produkten.

Monica


Ger min gamla hund sedan ett tag Glukosamin Komplex. Hennes hälta är försvunnen och hon verkar några år yngre!" Johan

"Veterinären tyckte jag skulle avliva hästen, men efter en kur med Lever Kompositum galopperar hon igen! Tack!"  Cecilia

"Min Rottweiler hade oerhört sköra klor. Vi fick ofta åka till veterinären eftersom det ledde till klokapselbrott, som skulle rengöras. Efter några veckors användning av Hov Kompositum, har han nu fina och starka klor. Inga veterinärbesök längre! "   


"Kaye, kwpn-stoet, reagerar oerhört bra på provarium breeding. Hennes brunstar är mer regelbundet och hon har blivit mer jämn i humöret. Jättebra!"